keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

"Taideleiri"

Käytiin taas Myn kanssa "maailman parhaassa paikassa". Alkuun My ei halunnut lähteä, kun mökillä olisi tuttujen lisäksi uusi tuttavuus Leevi. Vielä ajomatkalla My yritti tyyliin: "Äiti, mitä sä annat palkaks ku sä raahaat mut taas sinne?" (No, en mitään.)

Mutta perillä mieli muuttui varsin nopeaan. Uusi tuttavuus Leevi osoittautuikin Mylle varsin mieluisaksi. Yhden illan aikana muotoutui käsite "nuori pari" tarkoittaen Mytä ja Leeviä. ;-) Että on sitten taas uusi sulhanen Myllä... Ensimmäistä kertaa My halusi mieluummin nukkua pojan kuin äidin vieressä.

Tämän kertainen mökkireissu muotoutui varsinaiseksi "taideleiriksi" kun Myllä oli matkassa vesivärit. My ja Leevi sekä muutkin viettivät muutaman päivän aikana melkoisen tuntimäärin maalaillessa.

Ekana iltana maalailtiin pihalla...paperille, kiviin ja kasvoihinkin.Myn ja Leevin "kivihamsterit" juttelivat herttaisesti keskenään...

Taiteiluiden välissä syötettiin sorsia. Muistan, kun olin pieni, niin sorsat kävelivät ovelle asti jos ketään ei ollut rannassa, vaatimaan herkkujaan.


Sää ei ollut koko ajan ihan paras mahdollinen, mutta Myllä ei kylmä tullut. On se vaan ihmeellistä, miten toinen pukeutuu pitkähihaisiin ja villasukkiin ja toinen viipottaa bikineissä ihan lämpimänä. ;-) Niin vaan ollaan erilaisia.

Nimenomaan säiden takia vesivärimaalailusta taisi tulla parasta viihdettä.Ja tietenkin saunottiin sekä grillailtiin makkaraa.Että maalailua paperille, kiviin ja ihoon sisälsi reissumme tällä kertaa. Ja aikuisten kesken oli mitä hilpein kortipeluuilta juniori-osaston nukahdettua. En oikeasti muista, milloin viimeksi olisin nauranut yhtä paljon!


Woops

1 kommentti: