torstai 19. toukokuuta 2011

Lisää kesäkenkiä

Oikeasti tiedän, että My ei tarvitsisi enää yhtään lisää kenkiä kesäksi...paitsi sandaalit. Siitä huolimatta mukaani tarttui nämä eilen Stokkalta.


Tämä on nyt sitten kolmas kesä, kun meillä on Stokkan Cienta kangaskengät...tai kuten My sanoo: tuoksukengät (kengät tuoksuvat oikeasti ja tuoksu pysyy kengissä). Hinnalla näitä ei ainakaan ole pilattu, sillä maksavat 12,90 pari. Ja kokemuksen mukaan kestävät hyvin ja ovat mukavat jalassa. Ruskeat annoin eilen Mylle, pinkeistä My ei vielä tiedä kun mietin, että tarvitaanko me niitä vai ei...vai annanko ne vasta joskus kesällä. Värejä Stokkalla oli myös lilat ja farkku sekä koristeltuja vaaleanpunaisia ja valkoisia (koristellut vähän hintavampia). Lilat olisin halunnut, mutta kokoa ei löytynyt. Koot näissä alkaa tosi pienistä ja loppuu kokoon 28...eli ensi kesänä näitä ei enää meille tule kun nyt juuri menee koko 28.

Kengistä puheenollen...pinkit oikeasti vähän käytetyt Vikingin Gorelenkkarit kokoa 28 on tulossa Huutonettiin myyntiin kunhan kerkeän laittamaan...kuten myös ihan hyvä Ticketin Plain Rain (takki ja housut) kokoa 104 ja Legon vaaleanpunainen ruusu-takki kokoa 104cm...vaaleanpunainen välikausihaalari sieltä jo löytyykin reilua kokoa 104...meillä siis on selvästi liikaa välikautta ja karsin niitä jo tässä vaiheessa pois kun tiedän, mitä My itse haluaa vaatteistaan käyttää. Saa noita siis suoraankin kysellä ennen kuin Huutonettiin ehdin laittamaan.

Woops

1 kommentti: