keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Muffinseja ja postin tuomisia

Myönnän, käytin Mytä tänään vähän lapsityövoimana. Huomenna on oma vuoroni tarjota töissä pullapäivän makeat. Pääsin tänään aikaisin töistä, joten piti keksiä mukavaa tekemistä Myn kanssa koko iltapäiväksi. Joten leivoin Myn kanssa muffinseja.

Taikinoiden suhteen oikaisin ja tehtiin valmiista jauhoista, joihin tarvitsi lisätä vain vettä ja öljyä. My tykkäsi kovasti sekoittaa taikinaa.


Kun muffinsit oli paistettu ja jäähtyneet, niin My ihan itse koristeli kaikki päälle kaksikymmentä muffinsia...omalla tyylillään.


Minulle, parille työkaverille (jotka My tuntee paremmin) sekä yhdelle (joka ei tykkää suklaasta) piti tehdä ihan nimikoidut muffinsit. Huomenna siis herkutellaan töissä kahvitauolla.


Tänään tuli postin mukana minun ja Myn lauantaina Lasten Taikamaasta vappualesta shoppailemat pari mekkoa ja paita. Eli kesäksi Dunsin kalamekko koossa 110cm, talveksi Kameleontin retrorinkula mekko koossa 116cm ja varmaan parin vuoden päähän keltainen Småfolkin rättäri-paita koossa 122/128 (eli kunnes oranssi 110/116 jää pieneksi niin on sitten isompi ajelupaita odottamassa).

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti