maanantai 30. toukokuuta 2011

Toukokuun viimeinen viikonloppu

Kohta on toukokuu ohi ja kesäkuu alkaa. Ei vaan ilmat ole kovin kesäisiltä tällä viikolla tuntuneet, mutta jospa tuo kuunvaihde toisi paremmat kelit.

Eilen lauantaina minulla itselläni oli aamupäivällä kampaaja. My oli sitä mieltä, että äiti ei saisi lähteä kampaajalle kun kampaaja on niin kaukana ja en muka ikinä tulisi sieltä takaisin. No, neuvoteltiin jonkin aikaa ja lopputulos oli seuraava: Lähdimme kaikki autolla Helsinkiin. Kampaajani on Töölössä ja lähellä sitä on sekä leikkipuisto että kirjasto. Sillä aikaa kun itse olin kampaajalla, My leikki isänsä kanssa leikkipuitossa ja kävi myös kirjastossa.

Tosin...kun pääsimme Töölöön ja kävelimme autolta puistoa sekä kampaajaani kohti, My parkui koti-ikävää ja sitä rataa...mutta ei mennyt kauan kun olikin hauskaa ja puisto oli kuulemma maailman paras. Ja mieluisin oli alla näkyvä keinu.


Kirjastosta My löysi ihan kivoja kirjoja...mutta oli kuulemma melko levoton. Mainittakoon nyt esimerkiksi, että kun Myn isi oli halunnut hetken katsella musiikkiosastoa, niin My oli valittanut suureen ääneen että "Täällä on niin tylsää, että voisin kuolla!" ja heittäytynyt sitten lattialle makaamaan selällään. Ja "herättyään kuolleista" My lauleskeli täysillä Teletappeja...

Kun itse pääsin kampaajalta, My ja isänsä löytyivät huoltoasemalta syömästä hodareita. Yhdessä jatkoimme matkaa takaisin Vantaalle päin ja matkalla My nukkui vartin päiväunet. Emme kuitenkaan ajaneet suoraan kotiin, vaan kävimme ruokaostoksilla. 

Iltapäivä sujui kotona rauhallisissa puuhissa ja luettiin tosi paljon Myn kirjastosta lainaamia kirjoja. Ja puoli kahdeksan jälkeen My nukahti yöunille. 

Tänään sitten tapahtui jotain kummaa. My nukkui aamulla yli puoli kahdeksaan eli kellon ympäri! Melkein uskomatonta. Kun normaalisti olemme sunnuntainakin jo kahdeksalta kaikki yhdessä koiria lenkkeilyttämässä, niin tänään olimme kaikki vielä yhdeksältä kotona yöpuvuissa ihan niinkuin normaalit ihmiset. ;-)

Ja tänään My pääsi puoliltapäivin naapuriin koko iltapäiväksi, tunnin kuluttua menemme hakemaan kotiin eli vaikka onkin hoidettu tässä iltapäivän mittaan aika paljon asioita, ollaan myös keretty ihan vaan olemaan ihanassa hiljaisuudessa ilman Mytä.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti