sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Myn huone

Tämän päivän hommana oli siivota Myn huone eli järjestää lelut taas oikeille paikoilleen sekä tehdä tilaa Ikean Duktig minikeittiölle. Siivoaminen ja järjestely jäi minun hommakseni, kun My kävi isänsä kanssa sillä aikaa ensin Itäkeskuksessa ostamassa prinsessa-juomapullon sekä syömässä ja sen jälkeen Ikeassa ostamassa sen minikeittiön. Oikeastaan My lähti isänsä kanssa ostoksille tarkoituksella, jotta sain siivoamisen ohessa karsittua jotain pois...My kun ei haluaisi luopua mistään.

Tältä siis näyttää huone ovelta katsoen.


Porrasmaisesta hyllystä löytyy laatikoista monenmoista lelua: sekalaista roinaa, kauppaleikki-tarvikkeita, lääkärilaukku, palikoita, käsi- ja sorminukkeja, barbeja sekä soittimia.Tasaisen hyllyn päällä on Myn "piano". Se on ollut Myllä 1-vuotiaasta lähtien. My soittelee sillä säveltäen omia melodioita ja lauluja (My on erittäin musikaalinen). Ja laatikoihin mahtuu monenlaista tavaraa: nukkeleikkeihin vaatetta ja hoitotarvikkeita, eläimiä, palapelejä, leikkiruokia, poneja ja koruja. Hyllyn päällä näkyy myös Myn unilyhty.

Sängyn alta löytyy valtava määrä Duploja.


Uusi Ikean minikeittiö on siis tässä ja sinne mahtui kivasti kaikki leikkiastiat.


Ison säilytyslaatikon päällä on Myn nukkekoti. Itse laatikko taas kätkee sisäänsä pehmoleluja ja vilttejä leikkeihin. Ja korkeasta hyllystä löytyy paljon kirjoja, pelejä, legoja ja Zoobeja.

Ovenvieressä roikkuu vielä prinsessamekkoja sun muita ihanuuksia leikkeihin. Ja näkyy tuossa Peppi Pitkätossunkin roolivaatteet. ;-)


Siispä leikkimään!

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti