lauantai 4. kesäkuuta 2011

Paljon muuta kuin Mytä

Itselläni oli tänään töistä lomapäivä, mutta olin itsekäs ja vein Myn kuudeksi tunniksi päiväkotiin. Taisi olla toinen kerta kun tein näin niiden puolentosita vuoden aikana kun My päiväkodissa on ollut.

Eli aamulla Mylle vaatteet päälle ja päiväkotiin niin, että kerkesi vielä saamaan aamupalaa.


Jatkoin reissua Jumboon ruokakauppaan...ihan rauhassa ilman kiirettä rättärilläni ajellen. Kauppareissun jälkeen jäi useampi tunti aikaa puuhailla. Viimeviikolla ostin Akateemisesta "Kokkaa koirille"-kirjan. Maksoi alle 9 euroa, joten en voinut vastustaa. Meillä Rosa syö jokatapauksessa kotitekoista suolatonta ruokaa sydänsairautensa takia ja ajattelin kirjaa ostaessa, että miksipä en hemmottelisi mäykkyjämme välillä eli kerran viikossa. Ronjallekin ajattelin tarjota näitä herkkuja annoksen silloin kun kokkaan, muuten Ronja taas syö eläinlääkäriltä ostettavaa erikoisruokaa virtsakiteiden takia.


Ja tätäpä kokkasin:Koirien herkkuruoka sai jäädä jäähtymään ilta-ateriaa varten ja seuraavat tunnit vietin tietokoneella pelaten. Ostin siis ruokaostoksilla itselleni uuden lisäosan The Sims 3-peliin. Olen vuosien mittaan pelannut kaikkia Sims-pelejä ja nautin niistä suuresti. Aikaa pelaamiseen minulla nykyään ei kyllä ole kuin hyvin satunnaisesti...


Kun oli viettänyt omaa aikaa ja puuhaillut mukavia, niin oli kivaa lähteä hakemaan Mytä kahden jälkeen päiväkodista. Emme tosin tulleet suoraan kotiin vaan ajoimme Itäkeskukseen lääkäriin korvakontrolliin. Ja vihdoinkin ensimmäistä kertaa sitten helmikuussa alkaneiden korvatulehdusten jälkeen Myn molemmat korvat todettiin terveiksi! :-D

Lääkärin jälkeen käytiin Myn kanssa ostamassa mylle Tsutsu Pets-vauva sekä Hesessä syömässä.


Kotona olimme puoli viiden aikoihin. Tarjosimme mäykyillemme herkkuateriat ja kyllä maistui!Meillä onkin tänään tyttöjen ilta. Myn isi nimittäin lähti illaksi kaupungille tuulettumaan. My leikkii Tsutsu Pets-vauvoillaan. Kohta käydään iltapesuilla, leikitään vielä vähän ja aiotaan katsoa Peppiä, sitä ihan oikeaa näyteltyä Peppiä sekä herkutella iltapalaa sohvalla. Eli mukavan rauhallinen tyttöjen ilta edessä. ;-)


Joskus siis jotain muutakin kuin Mytä, niin jaksaa paremmin Mytä.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti