keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Touhupäivä

Tänään on ehditty vaikka mitä. Aamupäivällä siivosin ja My tohelsi auttaen. Tosin Myn apu oli välillä aika suhteellista. No, kyllähän My moppaili omalla mopillaan ja eniten apua taisi olla siitä, että piti Ronjallemme seuraa (=pysyi poissa jaloista). Ronja pelkää imurointia ja stressaantuu siivoamisesta eli hakeutuu jonnekin "piiloon". My sitten auttoi Ronjaa eli teki pesen meidän sänkyymme sekä silitteli ja paijaili.Lounaaksi söimme Myn toivomaa ruokaa eli spagettia ja My papuja, me vanhemmat lihapullia (omatekoisia pakkasesta). Enpä ole hetkeen nähnyt Myn haarukoivan ruokaa sellaista  vauhtia suuhunsa kuin tänään. My on aina tykännyt pavuista, ne ovat ihan suurinta herkkua ja maistui tuo spagettikin.


Aamupäivän aikana onnistuimme aiheuttamaan sellaista hulinaa kotona Myn kanssa eli My varsinkin, että iltapäiväksi oli pakko lähteä jonnekin, jotta Myn isi sai edes hetkeksi työrauhan. Joten ensin ajoin Myn kanssa Itäkeskukseen. Kiertelimme kauppoja, Stokkalta tarttui matkaan mukaan Peppi karkuteilla-bluray. Kävimme myös Ciao Caffessa syömässä jäätelöä. Itse rakasta paikan jäätelöitä ja on oikein ongelma aina valita, mikä olisi milloinkin parasta. Mylle tämä oli ensimmäinen kerta maistaa Gelatoa. My valitsi vaniljaa ja totesi syödessään: "Tämä on maailman parasta vaniljajäätelöä!"


Itiksen jälkeen kävimme vielä pari tuntia kiertämässä Ikeassa. My tykkää käydä siellä; katsella ihan rauhassa "näyttelyhuoneita" ja testailla huonekaluja; pohdiskella mikä on kaunista ja mikä ei. Ikeasta matkaan tarttui vähän pientä rompetta...ei mitään ihmeellistä. Ja sielläkin piti käydä herkuttelemassa korvapuustit.

Neljän jälkeen tulimme Myn kanssa kotiin ja Myn isikin oli saanut tehtyä työt kun oli työrauha. Myn vaarikin tuli keskiviikkoisen tapaan touhuamaan Myn kanssa, joten näihin aikoihin My onkin jo enemmän kuin valmis nukkumaan.

Woops

1 kommentti:

  1. Touhukas päivä :)

    Meilläkin pojat auttaisivat mielellää siivoamisessa, mutta oikeasti se kyllä enemmän hidastaa kuin nopeuttaa siivoamista..;)

    VastaaPoista