perjantai 3. kesäkuuta 2011

Extravapaapäivä

Se oli sitten helatorstai tänään eli ylimääräinen vapaapäivä. My heräili aamulla vähän ennen puoli seitsemää isänsä kanssa, itse jatkoin unia vielä tunnilla...kun meni itsellä vähän myöhäiseksi eilen illalla kun oli ulkosalla tuulettumassa.

Aamupäivällä My ulkoili pihalla ystävänsä Emman kanssa. Valvojina tytöillä oli isit...itse tein hissukseen viikkosiivouksen sillä aikaa sekä pesin pyykkejä.

Lounaaksi söimme ihan eineslohikeittoa. My ei nähnyt, että keitto tuli kaupanpaketeista ja oli jotenkin hauskaa, kun My kehui ruokapöydässä: "Äiti sinun tekemä ruoka on maailman parasta. Tämä on maailman parasta lohikeittoa! Niin hyvää!"

Lounaan jälkeen My nukkui melko pitkät päiväunet ja välipalan jälkeen Emma tuli meille kyläilemään isänsä kanssa. Tytöt leikkivät hienosti keskenänsä ja päällä oli enemmän tai vähemmän tyylikkääksi kaikenlaisia prinsessahepeniä...

Neljän aikoihin söimme kaikki yhdessä grilliherkkuja eli lihavartaita, tytöt nakkeja, salaattia sekä patonkia. Myllä meni ruokailun loppua kohden homma vähän överiksi ja siinä vaiheessa kun rupesi heittämään ruokaa, poistin Myn pöydästä. Siitä se vasta kiukku tuli...My kiukkusi että "Minä muutan pois täältä kotoa! Minä pakkaan tavarat ja muutan pois! Äiti sinun täytyy mennä uudestaan naimisiin niin minä voin syntyä toisille vanhemmille kun te ette pidä huolta minusta! Te ette pidä minusta yhtään huolta!" No, kun My oli pahimmat kiukunnut, niin menin halailemaan ja totesin ettei My muuta minnekään kun on meille niin rakas ja että kyllä me pidetään huolta, mutta siinä vaiheessa kun 4-vuotias heittää huviksensa ruokaa pöydässä, niin kyllä silloin komennetaan pois...ja että jos maha on täynnä, niin voi kiittää eikä ruveta hölmöilemään. Kiukku meni ohi.

My ja Emma kävivät ruuan jälkeen hetken ulkoilemassa. Sitten minä ja mieheni pääsimme saunaan ja sillä välin Emman isi muovaili tyttöjen kanssa. Sitten eli Emman isin vuoro saunoa ja minä luin tytöille satuja sillä aikaa. Ja sitten oli tyttöjen vuoro mennä yhdessä kylpyyn. Meillä on Myllä kylpyammeena lasten uima-allas, joten sinne mahtuu kyllä kaksikin tyttöä mukavasti läträämään. Kylvyn jälkeen oli aika toivottaa hyvää yötä. Myllä on hauska tapa antaa Emmalle aina jotain jääkaapista matkaevääksi, tällä kertaa Emma sai kirsikkatomaatin. Tytöt vielä halasivat toisiaan oikein kunnolla rutistaen. Sitten olikin Myllä iltapala-aika ja yöunet.

Kivaa kun on ylimääräisiä vapaapäiviä!
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti