lauantai 11. kesäkuuta 2011

Pyykkipäivä

Meillä oli tänään pyykkipäivä eli tuli pestyä myös Myn vaatteita. Haastetta siinä olikin...En oikeasti ymmärrä, miten tyttö voi saada vaatteensa tuohon kuntoon. Ja nuo kuvatut eivät suinkaan olleet tältä viikolta ainoat tuossa kunnossa korista löytyneet. No, nyt on kesä ja ollaan ulkona...Mutta löytyykö mistään toista tyttöä, joka saa vaatteensa tuohon kuntoon?

Tällä kertaa eivät kyllä kaikki tahrat lähteneet. Senpä takia onkin hyvä, että perusvaatteet on meillä edullisia eli esim. H&M:stä.

Meillä Myn pyykki pestään aina erikseen ja Myllä on oma pyykkikorinsa. Ja valkoiset erikseen (sekä siinä joukossa oikein vaaleanpunaiset) ja värilliset omana koneellisenaan. Pesen vaatteet 40 asteessa pitkällä pesuohjelmalla (paitsi Småfolkit, joita meillä on melko paljon...ne pesen ohjeen mukaan 30 asteessa). Pesuaineena meillä on nestemäistä LV:tä herkkäihoisille ja Myn pyykkiin laitan automaattisesti myös Vanishiä. Huuhteluaine on Myn toiveesta mansikantuoksuista. ;-) Yleensä tahrat lähtee hyvin...mutta tänään ei ihan.

Päivä on siis mennyt kotosalla. Iltapäivällä laitettiin Mylle pihalle uima-allas ja My polski helteestä nautiskellen melkein kolme tuntia seuranaan naapuritalon poika.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti