tiistai 5. heinäkuuta 2011

Esmaspäev 4.7.11

eli maanantai.

Tänään alkoi viikon mittainen lomareissumme Eestiin ja lähinnä Tallinnaan. Meillä on Tallinnassa asunto käytössä, joten viipyä voi helposti pidempäänkin ja koirammekin pääsivät mukaan.

Starttasimme siis puoliltapäivin kotoa ja laivamme lähti Länsisatamasta 14.00. Jonkin aikaa saimme odotella, että pääsimme ajamaan autolla laivaan. Mytä jännitti kovasti ja touhut autossa oli sitten vähän sen mukaiset. Mäykkymme sen sijaan osasivat ottaa rennosti.


Laivareissu olikin vähän erilainen kokemus. Normaalisti kun matkustamme ilman autoa ja ilman koiria. Koirien takia meillä oli varattuna lemmikkieläinhytti. Vaihtoehdot Tallinkilla koirien suhteen olivat:
a) jättää autoon omalla vastuulla
b) maksaa lemmikkieläinliput ja jättää koirat metallihäkkeihin laivalla jos jonkinmoisten karvaturrien kanssa
c) maksaa lemmikkieläinhytti
Valitsimme siis lemmikkieläinhytin ja koirilla oli mukava matkustaa...ja samalla itselläkin kun ei tarvinnut oleilla laivan käytävillä.


Perillä asunnolla Tallinnassa olimme lähempänä viittä. Kun matkatavarat oli roudattu autosta asuntoon kuten myös koirat, lähdimme tutusti ja turvallisesti Hesburgeriin syömään ja ruokakauppaan ostamaan ruokaa. Kauppareissun jälkeen Myn isi lähti vielä viemään autoa vartioituun parkkiin ja minä jäin Myn kanssa iltapesu ja -pala puuhiin. My oli vähän vauhdikkaalla tuulella ja jotenkin kummasti kun oli nojatuolin takana piilossa kun olisi pitänyt olla suihkussa kaktus onnistui hyökkäämään Myn kimppuun ja Myn käsivarressa oli ihan kamalan satuttava kaktuksenpiikki...My parkui minkä keuhkoista ääntä lähti...ja onneksi äiti osasi poistaa piikin ja puhallella pipin. No, nyt My osaa varoa kaktuksia...kunhan ne vain eivät hyökkää kimppuun. Koko loppuillan My valitti kaktuksesta ja oli sitä mieltä, että joko hän lähtee kotiin Suomeen tai kaktus lähtee pois asunnosta...

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti