tiistai 5. heinäkuuta 2011

Teisipäev 5.7.11

eli tiistai.

My heräili aamulla vähän yli seitsemän. Aamu Tallinnassa alkoi samoilla rutiineilla kuin kotonakin...ja se, että Tallinnassakin näkyi telkkarista Pikku Kakkonen oli kertakaikkisen riemastuttavaa. Ja rutiinit jatkuivat kotoisasti kun lähdimme koirien kanssa pienelle lenkille. Tähän lenkkiin kuului sekin, että haimme samalla auton pois vartioidusta parkista.


Aamupäivän oleskelimme asunnollamme. My pohdiskeli vielä eilisiltaista kaktus-episodia ja monenmoisia muitakin ajatuksia hänen päässään liikkui. My esimerkiksi ihmetteli, että "on se kummallista kun näin hienossa talossa ei ole parveketta".

Lounaan jälkeen lähdimme iltapäiväksi Rocca Al Mare-ostoskeskukseen. Täälläpäin on melkoisen paljon kaikenlaista remppaa menossa kaduilla...alla olevasta kuvasta näkee erinäisten liikennemerkkien moninaisuuden.
Rocca Al Maressa riittää kauppaa kaupan perään. Myös lastentarvikekauppoja, lastenvaateliikkeitä ja lelukauppoja on paljon ja valikoimaa riittää. Kiersimme melkein koko ostoskeskuksen. Välipalaksi söimme jäätelöä, nam!


Vessassa käydessä Myn mielestä käsienkuivaaja oli ihan hulvattoman hauska. Hassua, onhan noita Suomessakin, mutta eipä sitten ole näköjään koskaan moista Myn kanssa käytetty, koska tämä oli ihan uusi kokemus Mylle. Kikatusta ja hihkuntaa riitti käsiä kuivatessa. :-)


Ostoksiakin tuli tehtyä. Italialaisia lastenvaatteita myyvästä Oviesse-liikkeestä olisi löytynyt vaikka mitä. Ja siis vaatteiden merkki on myös Oviesse. Aivan ihania vaatteita, ainakin tytöille ja hinnatkin sopivia. Suosittelen käymään jos Tallinnaan tulee. Poikien vaatteita emme katselleet...niitä oli se toinen puoli myymälästä, mutta varmasti kivaa löytyy myös pojille. Mutta Mylle ostettiin siis violetit farkut, t-paita, hame sekä lyhyet pitsireunaiset legginsit.


Lelukaupasta My halusi Prinsessa Ruususen.


Polarn o. Pyret:n liikkeestä tein mielestäni löydön: tämän kevään välikausihaalarin alesta hintaan 75 euroa...ja oli muuten kauppa täynnä vaatetta -30% hintaan, yksi seinällinen näitä välikausivaatteitakin. Otin haalarin kokoa 110cm, vähän reilu mutta voi jo käyttää.


Neljä tuntia shoppailua väsytti Myn täysin. Asunnolla maistui jättiannos nuudeleita ja loppupäivä kuluu näköjään Ipad:n kanssa eli Yle Lapset-sovelluksella lastenohjelmia katsellen.


Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti