perjantai 1. heinäkuuta 2011

Hellepäivä ystävän kanssa

Alunperin meidän oli tarkoitus lähteä tänään Särkänniemeen. Myn ystävä Emman piti lähteä mukaan. Hurja helle ja Tampereelle luvatut sadekuurot saivat meidät kuitenkin muuttamaan suunnitelmaa; en oikeasti olisi jaksanut kokopäiväreissua kahden 4-vuotiaan kanssa huvipuistoon 30-asteen helteessä työviikon päätteeksi...

Mutta Emma jokatapauksessa tuli meille, jotta ei joutunut vain yhdeksi päiväksi vieraaseen päiväkotiin "kesäpäivystykseen". Eli kahdeksalta aamulla alkoi päivämme kun Emma saapui. Tytöt touhusivat hetken sisällä ja aika pian siirryimme pihalle. Laitoimme tytöille pihalle altaaseen vettä polskimista varten. Ja tulipa pihalle vielä naapuritalon poikakin. Vauhtikolmikko (ovat tunteneet toisensa ihan pikkuriikkisistä asti) peuhasi pihalla koko aamupäivän. Aamupäivästä ulkoilu oli vielä mukavaa kun ei ollut liian kuuma ja varjoakin riitti.Touhuamisen jälkeen tytöille maistui kanakeitto valtavalla ruokahalulla...yleensä molemmat ovat melko vähäruokaisia. ;-) Tosin Myllä taisi tulla jo vähän liian nälkä, koska sisälle siirryttäessä purki kiukkuaan parikin kertaa Emmaan repimällä hiuksista. Anteeksipyynnöt saatiin kuitenkin hoidettua ja kunhan kaikki päästiin hyvällä mielellä ruokapöytään, niin ruuan jälkeen massut täynnä olikin helpompaa.

Iltapäiväksi lähdimme Keravalle. Kävimme ostamassa pihakäyttöä varten uuden polskuttelualtaan, jota ei tartte puhaltaa. Mylle kävimme ostamassa sandaalit...omasta mielestäni kamalat Disney-prinsessa sandaalit...mutta Myn mielestä ihanat. Ja eivät paljoa maksaneet. En oikeasti viitsinyt tänä kesänä satsata paljoa rahaa sandaaleihin, joita meillä yleensä My käyttää maksimissaan pari viikkoa kesästä. Myn mielestä on nimittäin inhottavaa, kun sandaaleihin menee niin helposti hiekkaa...Alunperin oli tarkoitus pärjätä ihan ilman sandaaleja, mutta hellekelit muuttivat mielen...

Ostimme kaupasta jäätelöt ja mehua välipalaksi ja nautimme ne Keravan kävelykadulla välipalaksi.


Sen jälkeen ajoimme Hoploppiin. Siellä vierähti melkein pari tuntia vikkelään. Emma tykkäsi kiipeillä ja My pomppia. Koko Hoplopissa oli alta kymmenen lasta, joten mennä sai ihan rauhassa.

Takaisin meille tulimme päivälliselle. Varsin touhukkaan päivän jälkeen tytöt kävivät syötyään katselemaan Barbie Peukaloliisa-elokuvaa...karkkikippojen kera. Saa itsekin vähän istahtaa. ;-)


Vielä pari tuntia, niin Emma haetaan kotiin. Kivan päivän tytöt ovat viettäneet ja päivä on itselläkin mennyt tosi vikkelään.

Woops

P.S. Oli pakko palata vielä muokkaamaan tekstiä eli lisäämään tämä kuva kahden vuoden takaa...siinä on siis sama vauhtikolmikko kuin tänään aamupäivällä kutakuinkin tasan kaksi vuotta sitten...

2 kommenttia:

  1. Ihan uteliaisuudesta: lausutaanko Myn nimi englantilaisittain "mai" vai ihan niin kuin kirjoitetaankin eli my :) ?

    VastaaPoista
  2. My lausutaan Myy. Nimi löytyy ruotsalaisesta nimikalenterista ja nimipäivää My viettää 4.2. Ja nimenvalinta ruotsalaisesta kalenterista liittyy omaan taustaani.

    VastaaPoista