keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kolmapäev 6.7.11

eli keskiviikko.

Tänään heti aamupuuhien jälkeen lähdimme Tallinn Zoo eläintarhaan. Kävelimme siis asunnolta vartioidulle parkille autollemme ja lähdimme ajamaan kohti eläintarhaa. Yli neljä tuntia kävelimme ja katselimme. Jotakin jäi vielä katsomattakin, mutta jalat eivät enää jaksaneet ja hellekin alkoi tuntua...


Tämä oli aika veikeä tilanne kun My hihkui: "Hei katsokaa! Minä olen sävysävyyn tuon käärmeen kanssa!" Tuo käärme oli tiikeripython.
Kaikille apinoille My halusi esitellä omaa pehmoleluaan Herra Tossavaista...hauskinta oli, että apinat todella kiinnostuivat seuraamaan Mytä ja pehmoleluapinaa.Hylkeistä oli vaikea saada kuvaa kun lähinnä sukeltelivat. My kommentoi hylkeistä: "Katsokaa! Tuolla on Saariston lasten hylje!"
Tämä aitaus ja laji oli jo niin huvittava, että oli pakko kuvata sekä lajikuvaus että itse lajin edustaja nurmikolla viilettämässä.Lintu- / joutsenlampi oli Mylle mieluinen kun muistissa taisi vielä olla sorsien ruokinta Jyväskylässä mummin kanssa.Ja siihen meidän voimat sitten loppuivat. Oltaisiin oltu tosi fiksuja, jos olisimme tajunneet vuokrata vetokärryn, jossa olisi voinut vetää Mytä välillä...Mutta ihan käsittämättömän hyvin My jaksoi kävellä; reilun neljän tunnin kiertelyllä tuli aika paljon askeleita.

Loppu päivä löhöilyä,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti