perjantai 15. heinäkuuta 2011

Shoppailua sadepäivänä

Tänään on satanut vettä ihan koko päivän. Jo eilen illalla tuli sovittua, että vien Myn kanssa Myn Mymmyn Itäkeskukseen jäätelölle tänään. Koska pitkästä aikaa oli viileämpää ja sateista, laitettiin päälle jotain muuta kuin hellemekko...eli Tallinnasta Rocca Al Maresta ostetut farkut ja t-paita. Ensimmäisessä kuvassa My katselee telkkaria ja toisessa tanssii balettia sohvapöytärahillamme.Eli haimme Mymmyn kyytiin ja ajoimme Itäkeskukseen. Ensin käytiin Jesper & Juniorissa aleshoppailemassa ja sitten mentiin jäätelölle Ciao Caffee:n. Ajatus viedä Mymmy sinne jäätelölle oli Myn oma: jonkin aikaa sitten My oli syönyt Mymmyllä vaniljajäätelöä ja ihmetellyt, onko jäätelö varmasti aitoa kun ei maistu siltä ja My oli sitten kertonut Mymmylle Ciao Caffee:ssa syömästään vaniljajäätelöstä. Joten nyt sitten veimme Mymmyn maistamaan herkkuvaniljajäätelöä. Hyvää oli, NAM!


Kävimme jäätelön jälkeen vielä Stokkalla kiertelemässä ja ajoimme kotiin lounaalle. Myn oli tarkoitus nukkua päiväunet tänään, mutta eipä suostunut mokoma rauhoittumaan saati sitten nukuhtamaan. Joten välipalan jälkeen lähdimme simauttamaan Myn autoajelulle, uni tulikin lähes heti ja samalla reissulla kävimme ostamassa Mylle Etolasta uuden sadetakin pieneksi jääneen tilalle sekä kurahanskat. 

Ja sitten päivän shoppailuihin:

Jesper&Juniorista löytyi CupCaken takki ja housut ensi kevättä ajatellen -50% hintaan. Otin kokoa 110cm...My ei sovittanut, mutta vaikutti reilulta ja housut pitkiltä, joten ovat varmaankin sopivat ensi keväänä.


Pipokin löytyi sekä tarpeeseen tulevia sormikkaita sekä tumppuja puuvillaisina, nämäkin -50% hintaan. Yhdet sukat sekä kesäpipo kulkeutuivat jo jonnekin Myn touhuihin, joten niitä ei kuvattavaksi löytynyt.


Ja Etolasta löytyi sadetakki. Oli edullinen, vaaleanpunainen ja hyvänmallinen. Merkki on Pisara. Nappilistan alla on vielä vetoketjukin, joten pysyy hyvin kiinni. Alahelmassa on kuminauha...parempi kuin nauhakiristys. Testattavaksi otin Kontion kurarukkaset. Monia kurarukkasia onkin jo testailtu. Reiman kurarukkaset ovat ihan surkeat, falskaavat vettä jo viikon käytön jälkeen eli materiaali reikiintyy / kuluu tosi nopeaan. Didriksonin kurarukkaset myös reikiintyvät nopeasti ja niitä saa vain vuorellisina. Haluan ehdottomasti vuorettomat kurarukkaset, koska kuivuvat nopeammin ja soveltuvat laajemmin erilaisiin keleihin...voi laittaa pelkästään, ohuella tumpulla tai paksummallakin rukkasella. Rukan kurarukkaset ovat kestäneet meillä pisimpään. Eli noin kuukauden kura-ajan aktiivikäytössä. Malli vaan on huono, liian leveä varsinkin ylhäältä. Pisaran kurarukkaset ovat olleet hyvät, mutta en ole löytänyt vaaleanpunaisena...Pisarat kuitenkin siis kestivät tosi hyvin eli kanssa sen melkein kuukauden ja mallikin on hyvä. Yhdelle syksystä kevääseen kaudelle meillä tarvitaan siis ainakin 3 paria kurarukkasia....vaikka meillä onkin Reimatec+ hanskaa sun muuta. Ei vaan mikään rukkanen (edes Reimatec+) ole ollut niin hyvä, että olisi pidemmän päälle kestänyt Myn kuravesileikkejä Myn kädet täysin kuivina. Eli yhdistelmällä kosteussuojatut hanskat ja päälle kurarukkaset on kädet pysyneet kuivina. My siis oikeasti uittaa käsiään lätäköissä vaikka tunninkin putkeen...


Tässä illemmalla My innostui pesemään perunoita, kyllä tuli puhdasta! :-)Sadeterveisin,

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti