torstai 7. heinäkuuta 2011

Neljapäev 7.7.11

eli torstai.

Eilinen ilta ei ihan mennyt niin kuin kuvittelimme...eli asunnolla Tallinnassa löhöillen. Kävikin niin, että My lähti Kivi-Vigalaan maalle mökkeilemään ja minä sekä Myn isi jäimme kahdestaan (plus koirat) Tallinnaan. Tuli käytyä ihan pubissakin ties kuinka pitkästä aikaa ihan yhdessä. ;-)

Tänään siis sitten lähdimme itsekin maalle hakemaan Mytä takaisin Tallinnaan. Kivi-Vigala sijaitsee Pärnun tuntumassa ja siellä on siis Myn vaarin kesämökki tai siis kesämökkityömaa. Tuli siis ajeltua vähän Via Balticaa.


Löysimme Myn ja mökin...emme siis ole itse käyneet paikassa aikaisemmin. Paikanpäällä kuulimme suunnitelmaksi lähteä katselemaan vähän Pärnua. Eli taas autoon. Ja aika kului Pärnussakin autossa. Myn vaari nimittäin kävi ostamassa lisää rakennustarvikkeita, Myn serkkupuoli kävi lääkärissä ja me odottelimme parkkipaikalla...Koirat olivat mukana ja oli kova helle. Vanhempi koiramme ei olisi jaksanut lähteä kävelemään kaupungille eikä otuksia helteellä autoonkaan voinut jättää...kun ei voi jättää auton ikkunoita auki. Joten hengailimme autolla...haimme nälkäiselle Mylle vuorotellen ostoskeskuksesta ranskalaisia, jäätelöä jne...ja olimme vaan.
Autossa hegaillessa My otti puheeksi, että hän ei halua lähteä vielä takaisin Tallinnaan meidän kanssa vaan haluaa vielä jäädä mökille kun serkkupuolikin on siellä. No, My on niin harvoin yötä pois luotamme, joten saihan se jäädä mökille kun vielä itse halusi. My jäi siis maalle juoksentelemaan ja me lähdimme takaisin Tallinnaan. Muuten olisimme itsekin voineet jäädä, mutta koirat pitää viedä huomenna eläinlääkäriin saamaan ekinokokkoosi-lääkitys ja merkintä siitä lemmikkieläinpassiin, jotta saamme ne takaisiin Suomeen.

Huomenna siis uusi yritys hakea My takaisin Tallinnaan,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti