sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Viime talven kamppeet

ovat nyt Huutonetissä.

Sitten pitäisi alkaa pohtia ensi talvea. Myn mieleen olisi kovasti Ticketin kukkakuvioinen haalari.

Mutta minä vielä mietin, varsinkin kokoa. Kävin Myn kanssa tällä viikolla sovittamassa tuota pukua. Koko 104 on nyt juuri sopiva. Kokoon 110 My hukkuu. Ja Myllä on nyt mittaa noin 106cm...täytyy vielä tarkistaa Myn pituus, kunhan tulee kotiin viikon kulutta. Mielipiteitä kokovalintaan?

Itse haaveilen Molo Kidsin Polaris haalarista kun on hyväksi ja kestäväksi todettu. Viime talvena meillä oli koko 104 ja se jäi lopputalvesta naftiksi ja varsinkin hihat alkoivat olemaan liian lyhyet. Joten kysymys kuuluu: koko 110 vai 116 ensi talveksi?

Molo Kidsin haalari tulisi kait olemaan pinkki, joten jotain tummempaakin pitäisi olla. Ruskeaa My ei kelpuuta tällä hetkellä ollenkaan. Jonathanin mallistossa ei ollut mitään kiinnostavaa. Cup Cake ei miellyttänyt. Emme siis halua harmaatakaan. Reiman mallisto ei kiinnostanut. Joten täytyy odotella, mitä vielä vastaa tulee. 

No, nyt on aikaa mietiskellä näitä kun My on reissussa. Hyvin on mennyt. My viihtyy Eestissä...ei eilen muistanut edes soittaa äidille kuulumisia, joten tänään soitin itse ja parin sanan jälkeen My totesi tyyliin: "Ei minulla nyt ole muuta, heippa."

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti